Senator VIP Club

Senator VIP Club este un club privat, care reprezintă un loc ideal pentru primirea persoanelor VIP, ale căror viaţă particulară trebuie respectată cu stricteţe. Scopul nostru este de a crea convenienţe de cel mai înalt grad, maximum confort şi relaxare, care vor transforma călătoria într-o experienţă plăcută.

Senator VIP Club

Senator VIP Club

Alăturîndu-vă în calitate de membru la Senator VIP Club, veţi beneficia de următoarele privilegii:

 • Check-in de clasă premium
  Primirea călduroasă, înregistrarea prioritară şi asistenţa personalizată de la/pînă la bordul aeronavei vor face diferenţa.
  Servicii rapide de trecere a frontierei şi vămii.

 • Avantajul de a vă alege locul la bordul aeronavei
  Lîngă geam, sau lîngă culoar? Alegerea rămîne la discreţia Dumneavoastră. Indicaţi locul preferat în timpul procedurii de rezervare a biletului de avion.

 • Senator Lounge
  Indiferent de scopul călătoriei, privat sau de afaceri, puteţi savura cîteva momente de relaxare în atmosfera distinsă conferită de Senator Premium Lounge.

 • Serviciul de Personal concierge
  Mereu la dispoziţia Dumneavoastră! Efectuăm toate demersurile relevante călătoriei. Rent a car, rezervare hotel, restaurant, săli de conferinţă, informaţii turistice sunt unele dintre nenumăratele servicii de care puteţi beneficia.

 • Facilităţi de afaceri
  Lounge-urile noastre sînt dotate cu toate facilităţile necesare. Săli de conferinţe, acces la internet WiFi, telefon, fax şi altele.

 • Ambianţă liniştită
  Dacă V-aţi decis pentru puţină linişte sau să lucraţi înainte de zbor, lounge-urile noastre Vă vor oferi confortul necesar departe de terminalele aglomerate şi zgomotoase ale aeroportului.

 • Gustări şi băuturi alese
  Vă invităm să Vă revigoraţi într-o atmosferă relaxantă şi liniştită, savurînd diversitatea de gustări şi specialităţi unice oferite.

 • Ziare şi reviste
  Ştiri, interviuri, statistici conţinute în publicaţiile naţionale şi internaţionale Vă stau la dispoziţie înainte de zbor.

 • Transferul cu limuzina la/de la aeronavă
  Vom pune la dispoziţie un automobil de lux ce va asigura transferul Dumneavoastră la/de la aeronavă

 • 10 vizite lounge pe an incluse (conform pachetului ales)
  Sînteţi binevenit împreună cu însoţitorii Dumneavoastră. Copiii de pînă la 12 ani vor beneficia de aceleaşi servicii atunci cînd Vă sunt alături.

 • Întîmpinaţi-vă oaspeţii cu pîine şi sare la aeronavă (conform pachetului ales)
  Bun venit în Moldova! Serviciul de întîmpinare a oaspeţilor cu „Pîine şi Sare”, va oferi acestora posibilitatea de a descoperi farmecul tradiţiilor moldoveneşti chiar de la scara aeronavei.

 • Preluarea personală a oaspeţilor VIP de  la aeronavă (conform pachetului ales)
  Vreţi să întîmpinaţi personal pe cineva drag chiar la coborîrea din aeronavă? Acum aveţi această posibilitate.

Pentru a alege pachetul dorit, contactați-ne la numărul indicat mai jos!
Senator VIP Club

Senator VIP Club

Apartenenţa în calitate de membru la SENATOR VIP Club oferă acces la premium lounge pentru o taxă anuală.

Calitatea de membru Vă oferă oportunitatea de a evita haosul din terminalele aeroportuare, întîrzierile sau anulările zborurilor şi de a savura liniştea şi refugiul într-un loc special cu servicii de înaltă calitate.

Contacte

Senator VIP Club

Vom îmbunătăţi continuu serviciile în sala VIP a  Aeroportului Chişinău prin facilităţile speciale oferite. Şi Dumneavoastră puteţi participa la dezvoltarea acestui program prin sugestii sau iniţiative pe care vom fi onoraţi să le analizăm.

Contactaţi-ne la numărul de telefon, sau e-mail:

Tel/Fax: +373 22 52 64 68
Mob: +373 78500100
E-mail: senator@airport.md


…descoperiţi o nouă cale de a călători cu noi…

 

Convertor valutar