Echipa noastră

Bine aţi venit la Aeroportul Internaţional Chişinău!

Echipa noastră

Permiteţi-ne să Vă prezentăm Aeroportul Chişinău - cel mai important port aerian al Republicii Moldova.

Principala noastră sarcină constă în crearea condiţiilor confortabile pentru pasagerii care călătoresc cu transportul aerian peste hotare, dar şi pentru acei care vin să viziteze ţara noastră. Anume întru realizarea acestui scop munceşte întregul nostru colectiv.

Echipa noastră este unică pentru că reuşeşte să combine cu succes experienţa specialiştilor care activează mai mult de 20 de ani cu ambiţiile şi noile idei ale tinerilor specialişti.

Aeroportul nostru nu este mare, dar se dezvoltă continuu şi organic. Fluxul de pasageri creşte cu aproximativ 20-25% anual, iar, în comparaţie cu anul 2003, numărul pasagerilor s-a dublat. Având în vedere aceste circumstanţe, elaborăm un proiect care presupune o extindere a suprafeţei complexului aerogării.

Totodată, tindem să creăm condiţii confortabile şi pentru partenerii noştri, companiile aeriene. Sarcina noastră este să reuşim să creăm astfel de condiţii, încît reprezentanţele acestora să se simtă ca acasă în aeroportul nostru. Pentru fiecare transportator aerian în parte este desemnat un manager pentru relaţii cu clienţii, care contribuie la rezolvarea chestiunilor de orice gen, asigurând, astfel, condiţii favorabile de muncă partenerilor noştri. De asemenea, furnizăm companiilor aeriene informaţiile parvenite de la pasageri: doleanţe, reclamaţii, sugestii. În asemenea cazuri, recomandăm companiilor aeriene să atragă atenţia asupra anumitor aspecte ale activităţii lor, oferindu-le asistenţa noastră în această privinţă.

Sloganul nostru este: „Disponibilitate maximă pentru satisfacerea doleanţelor clientului”.

Aeroportul înseamnă emoţii, întîlniri şi despărţiri, călătorii de afaceri, vizite şi plecări în vacanţă. De modul în care este deservit pasagerul la aeroport depinde dispoziţia cu care acesta va pleca mai departe. Sperăm că pasagerii se simt confortabil la Aeroportul Chişinău. Noi depunem toate eforturile în acest sens!

Bine aţi venit!

Convertor valutar