Chisinau, Moldova

Căutarea curselor

Adresaţi întrebarea dvs.
Alternative content

Madrid Londra Paris Moscova Chişinau
Numărul zborului Destinaţia Timpul după orar Statutul zborului

Program Airshow 2014, desfăşurat pe platforma Aeroportului Internaţional Chişinău

comentarii 0

16.09.2014

Program Airshow 2014, desfăşurat pe platforma Aeroportului Internaţional Chişinău, eveniment organizat de către Autoritatea Aeronautică Civilă, sub egida Prim-ministrului Republicii Moldova, dl Iurie LEANCĂ Sîmbătă, 20 septembrie 2014

COMUNICAT AVIA INVEST

comentarii 0

11.09.2014

SRL “Avia Invest” comunică despre începutul activităţii Consiliului de administrare. Acesta a fost instituit în vederea eficientizării şi consolidării procesului de gestionare a Aeroportului Internaţional Chişinău, dar şi pentru supravegherea realizării obligaţiilor de concesiune privind investiţiile. Consiliul de administrare este o structura de supraveghere, care coordonează activitatea autorităţii executive şi reprezintă interesele asociaţilor.

Zilele dedicate culturii turceşti în Aeroportul Chişinău au culminat cu premii şi emoţii pozitive pentru pasageri!

comentarii 0

8.09.2014

Duminică, 7 septembrie s-a încheiat săptămâna dedicată zilelor turceşti, eveniment organizat de SRL „Avia Invest” în Aeroportul Chişinău, în zona de aşteptare de la etajul doi, în sala de plecări, zona după trecerea controlului de frontieră. Pe parcursul a cinci zile, aproximativ 10000 de pasageri au degustat gratuit dulciurile, cafeaua şi ceaiul tradiţional turcesc, au admirat dansul oriental turcesc şi au primit în dar poze alături de sultan pe fonul aranjamentului şi decorului special.

SRL “Avia Invest” organizează zilele culturii turceşti în Aeroportul Internaţional Chişinău

comentarii 0

3.09.2014

SRL “Avia Invest” organizează cinci zile dedicate Turciei în incinta zonei de aşteptare de la al doilea etaj al terminalului unde este amenajat un loc special cu decoraţiuni specifice ţării de origine.

SRL”Avia Invest” oferă fructe autohtone pasagerilor din terminalul Aeroportului Chişinău

comentarii 1

28.08.2014

În contextul sărbătorilor naţionale, SRL”Avia Invest” a organizat o acţiune pentru pasagerii tuturor curselor aeriene operate pe Aeroportului Internaţional Chişinău, oferindu-le fructe de la producător autohton.

SRL “Avia Invest” a organizat cel mai spectaculos plane spotting din Republica Moldova pe Aeroportul Internaţional Chişinău

comentarii 0

19.08.2014

Pentru al doilea an consecutiv pe Aeroportul Internaţional Chişinău este organizat “plane spotting” – activitatea mult îndrăgită de către pasionaţii de aviaţie care captează cele mai spectaculoase imagini cu aeronave la aterizare/decolare.

SRL „Avia Invest” invită la o nouă sesiune de plane spotting pe Aeroportul Internațional Chișinău!

comentarii 1

7.08.2014

O activitatea destul de răspândită în Occident, care se desfăşoară pe marile aeroporturi ale lumii, trezeşte interesul în rândul pasionaţilor de fotografii cu aeronave din Republica Moldova. “Plane spotting” sau “fotografierea aeronavelor” este o activitatea la care participă fotografi profesionişti sau amatori care realizează fotografii spectaculoase cu aeronave la aterizare sau decolare, încercând să surprindă cele mai interesante detalii ale acestora.

CETATENII STRAINI VOR PUTEA SOLICITA ONLINE VIZA PENTRU REPUBLICA MOLDOVA

comentarii 0

1.08.2014

Astăzi, 1 august, 2014, Guvernul, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova şi cu suportul Centrului de Guvernare Electronică, a lansat serviciul e-Visa - sistemul permite, în premieră, solicitanților să-și întocmească online dosarul de aplicare pentru vizele de intrare în Republica Moldova.
Galerie video
Rubrici de top
1
Companii aeriene rating categorii 89
2
Bilete de avion rating categorii 153
3
Importul şi exportul valutei rating categorii 42
4
Orarul deplin rating categorii 112
5
Transportarea bagajului rating categorii 75
6
Taxi rating categorii 544
Opiniile Dvs. Sunt importante pentru noi!

Apreciați terenul de joacă pentru copii în Aeroportul Internațional Chișinău

 
34 ( 48.57 % )
 
9 ( 12.86 % )
 
7 ( 10.00 % )
 
20 ( 28.57 % )
începutul:01-08-2014
au votat: 36  
sfîrşitul:01-09-2014
Arhiva sondajelor
Convertor valutar
Linia de Încredere

hotline@airport.md

(+373 22) 525 939

Linia de Încredere