Magazine Duty Free (24/24)

Pasagerii ce decolează din Aeroportul Internaţional Chişinău pot beneficia de ofertele magazinelor comerciale scutite de taxe Duty Free. Aici vi se oferă posibilitatea de a procura accesorii, parfumuri şi cosmetice, băuturi alcoolice, suvenire, jucării etc.

Magazinele Duty Free

Magazinele Duty Free sunt amplasate după punctul de control al tichetelor de îmbarcare şi nemijlocit la bordul aeronavei.

Lichidele cumpărate la magazinele Duty Free

Lichidele (băuturi şi parfumuri) pot fi cumpărate în cantităţi nelimitate la magazinele Duty Free, aflate după punctul de control al tichetelor de îmbarcare sau la bordul aeronavei. Dacă aţi procurat mărfuri de la Duty Free împachetate în pungi speciale, acestea nu trebuie deschise până la sfârşitul tuturor procedurilor de călătorie. Dacă pasagerul tranzitează un aeroport UE, acesta nu trebuie să deschidă punga până nu trece controlul din aeroportul de tranzit, sau, în cazul în care acesta tranzitează mai multe aeroporturi UE, nu trebuie să deschideţi pachetul până nu trece controlul în toate aeroporturile de tranzit. În caz contrar, conţinutul papachetului poate fi confiscat. De aceea trebuie să preveniţi vânzătorul despre faptul că veţi tranzita alte aeroporturi, pentru ca acesta să împacheteze cumpărătura dvs. corespunzător.

Shop and Collect. Serviciul de păstrare a mărfurilor Duty Free.

Ce aţi cumpăra în magazinele Duty Free dacă aţi putea lua cumpărăturile la întoarcere? Shop and Collect. Serviciul de păstrare a mărfurilor Duty Free.

DFM prezintă un serviciu nou şi fără precedente în Republica Moldova – Shop and Collect „Păstrarea mărfurilor Duty Free”.

Acest serviciu oferă pasagerilor oportunităţi noi de shopping în magazinele Duty Free Airport. Lăsaţi cumpărăturile, care nu doriţi să le luaţi cu Dvs., personaului Duty Free din Aeroport şi ei vor avea grijă de ele!

Cumpărături prea fragile sau grele? Lăsaţi-le la Duty Free până la întoarcerea Dvs! Lucrătorii companiei Vă garantează siguranţa mărfurilor lăsate!

Ce poate fi mai comod? Atunci cînd faceţi cumpărături, notificaţi colaboratorii Duty Free Airport că doriţi să beneficiaţi de serviciul Shop and Collect şi veţi primi un act special, care va confirma dreptul Dvs de a primi mărfurile la sosire. Procedura perfectării este rapidă şi comodă şi nu Vă va aduce incomodităţi.

Serviciul Shop and Collect – gratuit, comod, sigur, eficient!

Serviciul este gratuit şi absolut sigur. Nu vor fi întirzieri atunci cînd Vă întoarceţi, deoarece personalul companiei "Dufremol" Duty Free Airport va avea grijă ca cumpărătura Dvs să Vă aştepte. O puteţi primi în sala de sosire a Aeroportului Chişinău, la stand-ul companiei, pînă la trecerea controlului de paşapoarte.

Deci, de ce să nu cumpăraţi încă un parfum, o jucărie mare sau o sticlă de whisky bun? Sau poate altceva?

Beneficiaţi în magazinele Duty Free din aeroport de o gamă largă de produse, calitate garantată şi preţuri accesibile. Uitaţi de căutare veşnică a cadourilor pentru rude şi prieteni. Cumpăraţi totul necesar în magazinele Duty Free!

Lăsaţi cumpărăturile la Duty Free Airport şi nu Vă faceţi griji!

Convertor valutar